2η αγωνιστική Α όμιλος – Καισαριανή

Κυριακή 14 Δεκέμβρη η 2η αγωνιστική του Α ομίλου θα διεξαχθεί στο πάρκο του Αι γιάννη στη Καισαριανή στις 13:00. Η πρόσβαση όπως λέει και στην αφίσα με το λεωφ. 224.  Διοργανώνουν τα απλυτάκια, μια έμπειρη ομάδα από τα «παλιά»

antifa_l

Οι αγώνες:

Γκέλα Ciao vs Μπαχαλέοι
Γνωστοί*Άγνωστοι vs ΧΑ.ΡΑ
Αντιφώ vs Τσακάλια ΑΦΜ
Απολίτιστοι vs Φλωρεντία utd
Απλυτάκια: ρεπό

κλικ στην αφίσα για την αποκρυπτογράφηση

 

 

Ακολουθεί το κείμενο της ομάδας:

2η Aγωνιστική Α’ ομίλου Antifa League 14/12/2014

Ντόπα, μίζες, μεγαλοεπιχειρηματίες , φασίστες, ραντεβού θανάτου και στρατοί προέδρων. Κι απ την άλλη μεριά η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο, οι αναμνήσεις των παιδικών μας παιχνιδιών και η απέχθεια μας για την κατάντια του σημερινού ποδοσφαίρου.

Απ ‘ την περίοδο της δικτατορίας ακόμα, η εκάστωτε εξουσία χρησιμοποίησε τον αθλητισμό ως μέσο αποπροσανατολισμού και εκτόνωσης της κοινωνικής δυσαρέσκειας. Οι διάφοροι πρόεδροι, εκμεταλεύονται το δέσιμο που έχουν οι οπαδοί με την ιστορία και την κουλτούρα της ομάδας της πόλης-γειτονιάς τους καθώς και το πάθος και την ένταση που γεννά ο αθλητισμός, για επιχειρηματικά ή ακόμα και προσωπικά τους συμφέροντα. Στο πλαίσιο του σύγχρονου και εμπορευματοποιημένου αθλητισμού, το ποδόσφαιρο έγινε μία ακόμα επιχείρηση (πολλές φορές μαφιόζικη) όπου μπροστά στο κέρδος όλα επιτρέπονται, στήσιμο αγώνων, ντοπαρισμένοι αθλητές, συμβόλαια θανάτου κ.α. Στους εκκατομυριούχους-«είδωλα» (προέδρους, αθλητές, μάνατζερ κλπ) έρχονται να προστεθούν μπράβοι,φασίστες και λοιπά καθάρματα , όπου συμπληρώνουν το παζλ του «υγειούς» αθλητισμού. Εμείς όχι μόνο δεν έχουμε τίποτα κοινό με όλους αυτούς αλλά αντίθετα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το σάπιο σκηνικό τους .

Αηδιασμένοι πλέον από την κατάσταση αυτή αποφασίσαμε να βγούμε από τα σπίτια μας και κάνουμε πράξη τον αθλητισμό που γουστάρουμε από γειτονιά σε γειτονιά. Συνολικά 18 ομάδες απ όλη την Αθήνα διοργανώνουμε ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, προσπαθώντας να πραγματοποιήσουμε το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε και ταυτόχρονα να καταλάβουμε δημόσιους χώρους, διαδίδοντας την εναντίωσή μας στο φασισμό, με όπλα μας την αυτοοργάνωση και την αλληλεγγύη. Σε αντίθεση με την μιζέρια, την ξεφτίλα και την κουλτούρα ανάθεσης που κυριαρχεί και μέσα απ’ τη χαρά του παιχνιδιού , δημιουργούμε συντροφικές σχέσεις , οργανωνόμαστε κι αντιστεκόμαστε στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ των καταπιεσμένων. Ενωνόμαστε με μικρά παιδιά, μετανάστες και με οποιονδήποτε άνθρωπο συχνάζει στις πλατείες και στα πάρκα των γειτονιών μας ενάντια στην ξενοφοβία και σε κάθε είδους φασισμό. Ετσι λοιπόν αυτήν την Κυριακή φιλοξενούμε το Antifa league στη γειτονιά μας , στην Καισαριανή με στόχο την ψυχαγωγία και την εξάπλωση του αντιφασιστικού αγώνα .

Το ποδόσφαιρο ακολουθεί τη σαπίλα της καπιταλιστικής κοινωνίας, η δική μας δουλειά είναι να έρθουμε σε ρήξη , να αντισταθούμε, να δράσουμε. Για την κοινωνία και το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε .

ΠΑΝΤΑ (Α)ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΙ

ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ

Πηγή: antifaleague.espivblogs.net