Ανασκόπηση 5ης αγωνιστικής Β ομίλου – Αιγάλεω

antifa_league_5γράφουν οι Μεραρχία Αμπαλάγιεφ

balatestaabelogarden 5-2

Αρχικά το παιχνίδι φάνηκε ντέρμπι παρά το γρήγορο goal απο μπαλατεστα .Ο τερματοφύλακας τον abelogarden (φήμες λένε ότι δεν είναι ο βασικός τους..) άντεχε στην πίεση και οι μπαλατεστα δεν μπορούσαν να τελειώσουν το παιχνίδι.Έτσι μετά από μια καταπληκτική ενέργεια οι abelogarden ισοφάρισαν ,αλλά κάπου εκεί τελείωσαν και οι δυνάμεις τους μιας και οι μπαλατεστα απάντησαν με 2 γρήγορα γκολακια και το παιχνίδι έληξε.

antifa_league_3Ανασφαλιτες-Πειρατες 6-8

Εύκολο παιχνιδάκι για τους πειρατές παρά τις στιγμιαίες αμφιβολίες που υπήρχαν. Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έλεγχαν το παιχνίδι ,και το τελείωσαν έχοντας φιλοδωρήσει την ομάδα των ανασφαλιτων με 8 γκολακια (φήμες λένε και για 9 αλλά δεν επιβεβαιώνονται ).Από την άλλη φάνηκε οτι οι ανασφάλιτες έδωσαν έμφαση στο θέαμα για να μην αφήσουν και τους φιλάθλους τους απογοητευμένους .

antifa_league_4Zapateros-Νεκρονια 2-6

Πριν καν αρχίσει το ματς μαυροφορεμένος παράγοντας από την πλευρά τον zapateros προσέγγισε τις εγκαταστάσεις ήχου και ανάγκασε τους dj να αλλάξουν την μέχρι τότε καταπληκτική ηλεκροφανκ μουσική.Στο αγωνιστικό  κομμάτι είχαμε ένα σκληρό ματς με αρκετά φάουλ ,στο οποίο όμως επικράτησαν με ευκολία τα νεκρονια παρά τις ανέλπιστες προσπάθειες του τερματοφύλακα των zapateros.

antifa_league_7

antifaleague.espivblogs.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *