Ανασκόπηση 5ης αγωνιστικής Α ομίλου – Μπραχάμι

Γράφουν οι Γκέλα Ciao:

Αντιφώ – Απλυτάκια   9 – 9

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλή κυκλοφορία της μπάλας και από τις 2 ομάδες αλλά δίχως ουσιαστικές ενέργειες. Οι αντιφώ άνοιξαν το σκορ μα σε λίγα μόλις δεύτερα έγινε το 1-1. Το 1-2 γίνεται στα μέσα του ημιχρόνου. 2-2 και 2-3 στα καπάκια από τα απλυτάκια με σουτ-βολίδα. Το σκορ ανατρέπεται πάλι 3-3 και 4-3… Οι αντιφώ on fire αλλά με αυτογκόλ τακουνάκι το ημίχρονο κλείνει με το 4-4 να δικαιώνει και τις 2 ομάδες που πρόσφεραν θέαμα.
Το 2ο ημίχρονο ξεκινά με 2 ανορθόδοξες αποκρούσεις, απο την τερματοφύλακα των αντιφώ, που δίνουν κουράγιο στην ομάδα να κάνει το 5-4. Τα απλυτάκια όμως επιστρέφουν στο ντέρμπι ισοφαρίζοντας πάλι το σκορ και περνώντας μπροστά με 6-7. Η πίεση συνεχίζεται με αλλεπάλληλες ευκαιρίες από τα απλυτάκια. Το πείσμα των αντιφώ όμως όχι απλά ισοφαρίζει το σκορ, με μια ομολογουμένως ωραία συνεργασία, αλλά τους δίνει για πρώτη φορά στο ματς διαφορά 2 γκολ λίγα μόλις λεπτά πριν τη λήξη.9-8 τα απλυτάκια δείχνουν χαρακτήρα και δικαιώνονται 9-9 και το παιχνίδι λήγει!

0202010
ΧΑ.ΡΑ – Φλωρεντία   6 – 11

Το ματς ξεκινά και η φλωρεντία δείχνει από την αρχή τις προθέσεις της με συνεχόμενες επισκέψεις στα καρέ των αντιπάλων. Από την άλλη ο goalkeeper των χα.ρα, που έχει μπει ορεξάτος, έχει 3 καλές αποκρούσεις. Το γήπεδο “γέρνει” μα δίχως αποτέλεσμα για την φλωρεντία. Η μπάλα τιμωρεί λένε… και απόδειξη αυτού έρχεται το 1-0 από τους χα.ρα στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Από την “χαρά” τους όμως κάνουν ένα μοιραίο λάθος στην άμυνα και έτσι γίνεται το 1-1. Ανατροπή από την φλωρεντία μετά από μια φάση για γκολ των χα.ρα που με πείσμα ισοφαρίζουν το ματς. Αμφισβητούμενες φάσεις και εντάσεις στο παιχνίδι αλλά το fair-play του Antifa League έχει φυτευτεί για τα καλά στα μυαλά των παικτών.. 2 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου πέναλτι για την φλωρεντία και 2-3. Το cf των χα.ρα όμως κάνει το 3-3 και το ημίχρονο λήγει.
Το 2ο ημίχρονο ξεκινάει με σέντρα για την φλωρεντία που σε λίγα λεπτά κάνουν 3 γκολ και ξεφεύγουν. Η χα.ρα μειώνει σε 4-6 μα η μπάλα έχει χαθεί… 4-7 και 4-8 η φλωρεντία ξεκαθαρίζει το ματς. Το σκορ ξεφεύγει στο 4-11. No mercy από την φλωρεντία… Το μόνο που καταφέρνει η ομάδα χα.ρα είναι να μειώσει το σκορ σε 6-11 όπου διαμορφώνεται και το τελικό αποτέλεσμα. Τρένο δίχως ράγες η φλωρεντία που παραμένει αήττητη!

Τσακάλια Α.Φ.Μ – Μπαχαλέοι   9 – 9

0-1 από τα αποδυτήρια για τους μπαχαλέους. Με συνοπτικές διαδικασίες το σκορ βρίσκεται στο 0-6 στα 5 πρώτα λεπτά. Το πρώτο γκολ των τσακαλιών έρχεται.. με πλασέ κάτω από τα πόδια παρακαλώ. Τα τσακάλια δείχνουν να συνέρχονται μειώνοντας το σκορ σε 4-6 και δημιουργούν άλλο ένα σκληρό ντέρμπι. Οι μπαχαλέοι αναπάντεχα κόβουν τη φόρα στα τσακάλια κάνοντας το 4-7.. Απάντηση ξανά 5-7 και τα τσακάλια δηλώνουν παρόντες.Τέλος ημιχρόνου.
2ο ημίχρονο και τα τσακάλια μπαίνουν δυνατά αλλά το γκολ έρχεται από την αντίπαλη ομάδα 5-8. Έχουμε δρόμο μπροστά μας είπαμε μόλις τα τσακάλια πέταξαν 2 απανωτά μπαλάκια και έκαναν το 7-8. Διαφορά ενός γκολ που είχαμε να δούμε αρκετή ώρα στο ματς. Στο φόντο του παιχνιδιού οι φλωρεντία ξεκίνησαν ένα graffity που άδοξα σταμάτησε (sorry παίδες αλλά…). Πίσω στον αγώνα 8-8 από τα τσακάλια και το παιχνίδι πάλι από την αρχή και μένουν 13 λεπτά για τη λήξη. Πρώτη φορά μπροστά στο σκορ τα τσακάλια με 9-8. Επιστροφή των μπαχαλέων με το ματς στο 9-9. Οι ομάδες φαίνεται να κουράστηκαν και πάμε προς το τέλος. Δύο μεγάλες φάσεις αλλά δίχως αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες. Τέλος το ματς λήγει “x”αποτέλεσμα που λίγοι θα περίμεναν μετά το 0-6. Πεισματάρικα τα τσακάλια!

Γνωστοί Άγνωστοι – Απολίτιστοι   13 – 10

Το ματς ξεκίνησε χλιαρό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ζυγίσουν η μια την άλλη. Στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης οι γ.α ανοίγουν το σκορ. Γρήγορα κάνουν το 2-0 και δείχνουν να ξυπνάνε από τις κραιπάλες του σαββάτου… Στα μισά του 1ου ημιχρόνου οι απολίτιστοι πιάνουν στον ύπνο τους αντιπάλους τους και το σκορ γίνεται 2-1. 3-1 και 4-1 από γ.α που κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, μα οι απολίτιστοι κάνουν το 4-2 και δείχνουν πείσμα να μείνουν κοντά στο σκορ. Με το πέρας του 1ου τέρματος έχει ακολουθήσει χορός των γκολ, με το κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου το σκορ να βρίσκεται 7-5 υπέρ των γ.α.
Το 2ο σκέλος του αγώνα ξεκινά υπό τους ήχους του τυμπάνου, που αναστενάζει στα χέρια ενός πιτσιρικά που “δεν τον παίζουν”. Στο 4ο λεπτό γίνεται το 7-6 ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη. Οι γ.α παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο μα το τέρμα των αντιπάλων δίνει ψυχολογία στην ομάδα του σταματώντας τις φάσεις που με τεχνική δημιουργούν οι γ.α. 7-7 με ένα γκολ που ξενέρωσε το τέρμα των γ.α, ο οποίος δεν έχει συνέλθει από την προηγούμενη φάση και δέχεται κ άλλο γκολ δείχνοντας σαστισμένος. 7-8 λοιπόν οι απολίτιστοι για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Ισοπαλία και ξανά από την αρχή. 9-8 μπροστά οι γ.α. Καμιά ομάδα δεν τα βάζει κάτω και γίνεται το 9-9. Το σκηνικό επαναλαμβάνεται μπροστά οι γ.α και ξανά ισοπαλία 10-10. Οι γ.α δείχνουν χαρακτήρα περνώντας ξανά μπροστά στο σκορ. Τα ευτράπελα συνεχίζονται με μια μπάλα να μπαίνει καλάθι στο απέναντι μπαλκόνι.. 1 λεπτό πριν τη λήξη οι γ.α κάνουν το 12-10 καθαρίζοντας το ματς. Τελικό σκορ 13-10!

antifaleague.espivblogs.net