Κείμενο 7ης αγωνιστικής

Σεπόλια, Αττική: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟ.

Δεν θα ξεκινήσουμε το κείμενο με πολιτικές αναλύσεις ή ο,οτιδήποτε άλλο. Είμαστε αντιφασίστες, είμαστε αναρχικοί και κομμουνιστές και απευθυνόμαστε στους κατοίκους Σεπολίων-Αττικής. Και γι’αυτό θέλουμε να βάλουμε κάτω 2-3 ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά μας.

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, εδώ και δεκαετίες ακούτε στείρες υποσχέσεις από δεξιούς-αριστερούς, προοδευτικούς-συντηρητικούς. Εδώ και δεκαετίες όμως επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία και στο βούρκο της παρασέρνονται μαζί και οι νεότερες γενιές.

Όλοι συμφωνούμε πως μαζικά θα κάνουμε όσους μας εξουσιάζουν να κατεβάσουν τη μύτη τους. Αλλά αντί γι’αυτό τους επιτρέπουμε να κάνουν ότι ακριβώς θέλουν με μας .

– Στη δουλειά, αντί να τα βάλουμε με τον καραγκιόζη-αφεντικό που μας πίνει το αίμα και λέγεται αφεντικό, κοιτάμε πως θα διώξουμε ο ένας τον άλλον για να εξασφαλίσουμε τη θέση μας.

– Στη γειτονιά, αντί να ανοίξουμε την πόρτα μας στον μετανάστη, τον μαχαιρώνουμε, τον δολοφονούμε, ξεχνώντας ότι είμαστε εμείς αυτοί που ψηφίζουν ψυχάκηδες που θέλουν εξουσία για να σκοτώνουν μαζικά για πετρέλαιο και ορυκτά. Δεν μας αρέσει όμως όταν αυτοί οι μετανάστες έρχονται από βουνά και θάλασσες  για να αποφύγουν τις σφαίρες, τους πυραύλους και τους βιασμούς.
Αυτό είναι παράνοια, αυτό είναι άρρωστο και κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει γιατί θα είναι και ο ίδιος παρανοϊκός και ψυχικά άρρωστος.

-Στο γήπεδο, σε έναν χώρο που έχει αναδείξει ήρωες ή έχει δώσει μαθήματα ζωής, βρίσκονται τα αδέρφια μας και τα παιδιά σας που σκοτώνονται γιατί ο επιχειρηματίας της κάθε Α.Ε. σπέρνει σε τηλεοράσεις και εφημερίδες ανύπαρκτο μίσος στις κερκίδες για διαφημιστικά κέρδη.

Μπες για λίγο στο κλίμα, και φαντάσου όλος αυτός ο κόσμος (Έλληνες με την καταστροφή των ζωών τους, κυνηγημένοι μετανάστες με όλα τα στραβά του κόσμου στην πλάτη τους, οπαδοί με νεκρά αδέρφια και φίλους σε παιδικές ηλικίες μέσα στα γήπεδα) να έστρεφε την οργή και  τον θυμό του στις εκάστοτε κυβερνήσεις.
Πόσο καλύτερες θα ήταν οι ζωές μας άμα είχαμε συμβάλλει όλοι, άσχετα από ποια χώρα είμαστε, τι χρώμα έχουμε και τι ομάδα είμαστε.

Εμείς όμως θα είμαστε στους δρόμους, στις αλάνες και τις γειτονιές και με τα προτάγματα μας θα προσπαθούμε να καλυτερεύουμε αυτόν τον κόσμο.

Οι ομάδες συνδιοργάνωσης του σημερινού Antifa League Athens 2014-2015:

Ανασφαλίτες, ΧΑ.ΡΑ (ΧΑοτικές ΡΑδιοζώνες)

antifaleague.espivblogs.net