Ανασκόπηση 7ης αγωνιστικής (Α & Β ομίλου) – Σεπόλια / Αττική

Ανασκόπηση 7ης αγωνιστικής 08/03/2015 Α ΟΜΙΛΟΣ
 
γράφουν οι ανασφαλήτες:
ΑΠΛΥΤΑΚΙΑ-ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ UTD: 7-12
 
7-12 Eπιθετικά ξεκινάει το ματς, με την Φλωρεντία να πιέζει σε όλο το γήπεδο και να ανοίγει το σκορ στο 2′ μετά απο τραγικό λαθος της άμυνας. Στο 6′ γίνεται το 0-2 απο την Φλωρεντία σε εξεραιτικό σουτ. Λάθη επί λαθών στην άμυνα από τα Απλυτάκια, αλλά η Φλωραντία δεν τα αξιοποιεί. Παρά λίγο αυτογκόλ στο 11′ αλλά το δοκάρι σώζει τα Απλυτάκια. Ο τερματοφύλακας των απλυτακίων κρατάει γερά αλλά στο 16′ με κοντινη κεφαλιά γίνεται το 0-3. Δοκάρι για τα Απλυτάκια στην επόμενη φάση που δείχνουν να ξυπνάνε και στο 18′ μειώνουν με χαμηλό σουτ (1-3). Στο 20′ με πλασε από την μικρή περιοχή η Φλωρεντία κάνει το 1-4 και στις καθυστερήσεις το 1-5. Δυνατά και με γκολ στο 21′ μπαίνουν τα Απλυτάκια στο δεύτερο ημίχρονο. Συνεχίζει η πίεση από τα απλυτάκια και αποδίδει άλλο ένα γκολ στο 26′ και άλλο ένα στο 28′ (4-5).Στο 29′ και 30′ όμως η Φλωρεντία σκοράρει δύο γκολ και παίρνει διαφορά ασφαλείας (4-7). Στο 32′ από ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση γίνεται το (4-8). Αλλά δύο πλασέ στο 34′ και 35′ εκτινάζουν το σκόρ στο (4-10). Στο 36′ πετυχαίνουν από ένα γκολ και οι δύο ομάδες (5-11), ενώ στα καπάκια γίνεται το 5-12.Λίγο πριν την λήξη μειώνουν τα Απλυτάκια σε 7-12 με δύο απανωτά γκολάκια. Έτσι η Φλωρεντία κέρδισε και αυτό το ματς διατηρώντας το αήττητο.
 
ΜΠΑΧΑΛΑΙΟΙ-ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ: 1-5
 
1-5 Δυνατά ξεκινάει το ματς και για τις δύο ομάδες αλλά οι Μπαχαλαίοι είναι αυτοί που ανοίγουν το σκορ στο 6′. Ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου αλλά οι Απολιτιστοι είναι αυτοί που σκοράρουν στις καθυστερήσεις και ισοφαρίζουν. Δυνατά ξαναμπαίνουν οι Απολιτιστοι στο δεύτερο ημίχρονο και ανατρέπουν το ματς στο 28’κάνοντας το 1-2. Πλέον οι Απολίτιστοι είναι αυτοί ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα και στο 32′ κάνουν το 1-3, ενώ στο 36′ έχουν δοκάρι μετά από τετατέτ. Οι Μπαχαλαίοι δείχνουν να τα έχουν χαμένα και δέχονται άλλα δύο γκολ. 1-5 το τελικό σκορ με τους Απολίτιστους να θέτουν σοβαρή υποψήφιότητα για πρόκριση στην δεύτερη φάση.
 
ΓΚΕΛΑ CIAO-ΤΣΑΚΑΛΙΑ Α.Φ.Μ.: 17-6
 
Τα Τσακάλια με την βοήθεια δανεικών παιχτών μπήκαν δυνατά στην αρχή του παιχνιδιόυ αλλά η πρώτη φάση ανήκει στην Γκέλα με το δοκάρι να σώζει τους αντιπάλους τους. Τα Τσακάλια όμως στο 6′ ανήγουν το σκορ. Η αντίδραση όμως της Γκέλα Ciao ήταν άμεση με τρία απανωτά γκολ.Ακόμα δύο γκόλ στο 11′ και 12′ και το σκορ αρχίζει να παίρνει διαστάσεις (5-1). Μείωνουν τα Τσακάλια στο 15′ σε 5-2. Στο 17′ και 18′ όμως η Γκέλα βάζει άλλα δύο γκολ και λίγο πρίν την λήξη τα Τσακάλια μείωνουν σε 7-3.Στο δεύτερο ημίχρονο η Γκέλα σκοράρει 4 γκολ σε 4 λεπτά. Στο 27′ τα Τσακάλι μειώνουν σε 11-4 αλλά η Γκέλα σκοράρει άλλα 3 γκολ σε 5 λεπτά (14-4). Στο 35′ σκοράρουν τα Τσακάλια ένα γκολ αλλά ξανα η Γκέλα πετάει 3 γκολ σε 2 λεπτά. Τα Τσακάλια πετυχαίνουν ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Αλλά το σκορ πλέον έχει ξεφύγει (17-6).
 
ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΝΤΙΦΩ: 11-11
 
Το πιό αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής ξεκινά με τους Αντιφώ να σκοράρουν από τα αποδυτήρια, αλλά τους Γνωστούς να ισοφαρίζουν στο 2′. Ξανα μπροστά η Αντιφώ στο 3’αλλά στην έπόμενη φάση οι Γ.Α ισοφαρίζουν και πάλι.Προηγούνται ξανα οι Αντιφώ στο 8′, αλλά και πάλι ισοφαρίζονται στην επόμενη φάση. Στο 15′ οι Γ.Α με εξαιρετική συνεργασία ανατρέπουν το σκορ και κάνουν το 3-4. Τώρα όμως είναι οι Αντιφώ που ισοφαρίζουν στην επόμενη φάση.Οι Αντιφώ πιέζουν πλέον πολύ δυνατά.Έτσι θα ληξει το πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι θα ξεκινήσει και το δεύτερο΄ με τους Αντιφώ δηλαδή να πατάνε πιο δυνατά. Σε τρία λεπτά στο 6′ 7′ και 8′ πετάνε τρία γκολ κάνοντας τους Γ.Α να ανησυχούν για το αν κρατιούνται οι καθυστερήσεις. Παρ’όλα αυτά οι Γνωστοι επιστρέφουν και ανατρέπουν σε πέντε λεπτά κάνοντας το σκορ 7-8 Τώρα ξεκινά ένα θρίλερ με τους Αντιφώ στο επόμενο λεπτό να ισοφαρίζουν, αλλά τους Γ.Α να βάζουν άλλα δύο γκολ σε δύο λεπτά. Αυτοκαταστροφικοί όμως με δύο αυτογκόλ αυτοϊσοφαρίζονται. Λίγο πρίν την λήξη οι Γ.Α προηγούνται ξανά (10-11), αλλά οι Αντιφώ στις καθυστερήσεις λυτρώνονται ισοφαρίζοντας και κρατάνε την ομάδα ζωντανή σε τροχιά πρόκρισης.