ανασκόπηση 8ης αγωνιστικής – Αγ. Βαρβάρα

Γράφουν τα ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΑΦΜ:

Η αγωνιστική αυτή για τον Α’ όμιλο έμελλε να είναι καθοριστική. Ουσιαστικά οι τετράδα των πλέι οφ έκλεισε και στην εναπομείνουσα αγωνιστική θα θα μάθουμε απλά την τελική διάταξη.

Η Κυριακή ξεκίνησε με καλό καιρό, αλλά στο δρόμο προς το πάρκο Ειρήνης άρχισε να ψιχαλίζει, κάτι το οποίο μας ανησύχησε λίγο, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να παίξουμε μπάλα.

eksogipedika

Απολίτιστοι – ΧΑΡΑ

Ένα παιχνιδι στο οποίο δυστυχώς οι ΧΑΡΑ δεν έδειξαν τον ίδιο χαρακτήρα όπως σε εκείνο με τα τσακάλια (το αξέχαστο 13-4) και έτσι ηττήθηκαν. Οι Απολίτιστοι ξεκίνησαν δυναμικά και συνέχισαν έτσι σε όλο το παιχνίδι. Γενικότερα τους είχαν στην πίεση αν και οι ΧΑΡΑ τελικά ανέκαμψαν. Τελικό αποτέλεσμα 7-3 με τους ΧΑΡΑ να βρίσκονται στην έβδομη θέση και τους Απολίτιστους να εξασφαλίζουν ένα σημαντικό τρίποντο στο κυνήγι και μια θέση στα πλέι οφ.

ΓκÎ-λα Ciao-ΑÎ-ΤΙΦΩ

Γκέλα Ciao – Αντιφώ

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά μετά από την εντυπωσιακή είσοδο και των δύο ομάδων, με τους Γκέλα Ciao να θέλουν να καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι βάζοντας 3 γκολ και κάνοντας ένα δοκάρι μέχρι το 8’. Από δω κι ύστερα οι Αντιφώ ισορροπούν το παιχνίδι έχοντας την κατοχή και απειλώντας με μακρινά σουτ. Καταφέρνουν να μειώσουν στο 17’. Αυτό έβαλε φωτιά στους Γκέλα Ciao οι οποίοι εκλείσαν το ημίχρονο με άλλο ένα γκολ. Ξεκινάμε το 2ο ημίχρονο μένα δοκάρι απ’τον καθένα. Οι Αντιφώ προσπαθούν να ξαναμπούν στο παιχνίδι κερδίζοντας δεκάδες κόρνερ αλλά χωρίς να μπορούν να πατήσουν την περιοχή των Γκέλα Ciao, απειλούν κυρίως με μακρινά σουτ, ένα εκ των οποίων καταλήγει στα δίχτυα. Οι Αντιφώ βγήκαν μπροστά να πιέσουν δίνοντας πολλές ευκαιρίες στη Γκέλα Ciao, οι περισσότερες των οποίων πέρασαν ανεκμετάλλευτες (αμέτρητα τετ α τετ). Οι Αντιφώ κερδίζουν πέναλτι το οποίο αποκρούει ο τέρμας και μπλοκάρει το ριμπάουντ. Δυστυχώς για τους Αντιφώ οι Γκέλα Ciao αποφάσισαν να σταματίσουν να χάνουν ευκαιρίες και με τρία σερί γκολ διαμόρφωσαν το τελικό 7-2. Οι Αντιφώ ήθελαν μόνο νίκη αλλά τελικά χάσανε το τρένο των πλέι οφ.

fair play

Γνωστοί Άγνωστοι – Φλωρεντία United

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Κρύες οι δυο ομάδες μέχρι το 10ο λεπτό οπότε οι ΓΑ κάνουν αλλαγή και βρίσκουν το ρυθμό τους. Στο 14 ανοίγουν στο σκορ με ομαδική ενέργεια, αλλά στο 16 ο αναρχικός Μέσσι ισοφάρισε. Στο 3ο λεπτό του 2ου μέρους μεγάλη απόκρουση από τη Φλωρεντία στη γραμμή, οι ΓΑ πιέζουν ασφικτικά. Στο 7 και στο 10 μπαίνει από άλλο ένα γκολ για κάθε ομάδα. Οι αγιοπαρασκευιώτες έχουν δοκάρι στο 13 κι άλλη μια καλή ευκαιρία που σταμάτησε με μια πανκ απόκρουση του γκολκίπερ των ΓΑ. Και εγένετο στο 17 με μακρινό σουτ έχουμε το 3-2 από τη United. Στο 19 οι ΓΑ καταφέρνουν να ισοφαρίσουν κι ενώ το παιχνίδι έχει φτάσει στο τέλος του, το ανεύθυνο τσακάλι που κραταέι το χρόνο του συγκεκριμένου αγώνα κρατάει 5 λεπτά καθυστερήσεις και οι ΓΑ παιτυχαίνουν το 4-3, ωθώντας τους ΦU στην πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση και μειώνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στον πόντο, κάνοντας θρίλερ τη μάχη για την πρώτη θέση.

Γ.Α.-ΦλωÏ-εντία United1 Απολίτιστοι-ΧΑΡΑ
zestama2για μαθήματα από την freestyler μας, επικοινωνήστε με το τμημα γραμματειακής υποστήριξης της florentia

ps

για την ανασκόπηση του Β ομίλου αναμένουμε τους apatride city αλλιώς να ξεχάσουν τα playoff :)

antifaleague.espivblogs.net

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *