Ανασκόπηση 1ης αγωνιστικής – Κερατσίνι (αναδημοσίευση από το site του antifa league)

Ανασκόπηση 1ης αγωνιστικής – Κερατσίνι
Επιτέλους, η  πολυπόθητη 1η αγωνιστική στο Κερατσίνι ολοκληρώθηκε με θετικές εντυπώσεις. Ο κόσμος δυστυχώς δεν ήταν ο αναμενόμενος λόγω των 2 αναβολών που είχαν προηγηθεί παρόλα αυτά υπήρχαν αρκετοί παίκτες/φίλαθλοι με “ζωηράδα” και ένταση για τα ματς και την όλη διοργάνωση… Τα παιχνίδια ήταν DERBY με όλη την έννοια της λέξης και η πρώτη γεύση που μας άφησε η πρώτη μέρα είναι ότι φέτος θα υπάρξει μεγαλύτερος “ανταγωνισμός” και μέσα αλλά και έξω από το τερέν.
Κόσμος , παράγοντες , πρόεδροι , γυμναστές , προπονητές, φυσικοθεραπευτές (?), παίκτες , παράγκα του antifa league  όλοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα!!!
Πάμε να δούμε τι είδαν/ρουφιάνεψαν/κατέγραψαν/άκουσαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της λίγκας σε ένα μίνι αφιέρωμα των ομάδων μας, σύμφωνα με τις πρώτες προδιαγραφές τους..
ΥΠΟΣΤΕΓΟ: Η περσινή κάτοχος του αντιφα λιγκ από τον κοινωνικό χώρο της Αργυρούπολης, γνωστή για το καταστροφικό αμυντικό παιχνίδι της , με κυρίως πλάνο και στόχο στις φαρμακερές και ταχύτατες αντεπιθέσεις της , με συνδυασμό τον γκολκιπερ που καταπίνει φάσεις έμεινε στο Χ με την νέα ομάδα των Los Ingenierios.
Los Ingenieros : Kοντράρανε στα ίσα το Υπόστεγο, και έδειξαν καλό χαρακτήρα στο γήπεδο. Το παρεάκι από τον Χολαργό θέτει σοβαρές υποψηφιότητες για το φινάλε και η απόδοση στο στοίχημα δίνει 0,090 συντελεστή, ποιο φαβορί απτό σίγουρο δλδ…αλλά ας μην παίρνουν τα μυαλά τους αερα. Ένα καλό λόγο είπαμε… Τα υπόλοιπα θα μας τα δείξουν στο χορτάρι/τσιμέντο/άμμο κ.ο.κ! :P
Villa Abalias : Η περσινή Στεάουα Μπακουνιν, μετανομάζεται φέτος σε Βιλα Αμπαλιας. Όπως φαίνεται ο πρόεδρος της Στεαουα  έριξε έξω την ομάδα λόγω χρεών,άλλαξε ΑΦΜ και όνομα και ξαναπαίρνει μέρος στην διοργάνωση με νέο δυναμικό. Όσον αφορά το νεο όνομα της ομάδας, να μας συγχωρέσουν της κατάληψης, αλλά δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη, τα παράπονα  σας στo Sales Department του Marketing administration της διοίκησης Villa Abalias FC.
1_3(κλικ για μεγέθυνση)
N.F.W. (Nea Filadelphia Warriors) :  Επίλεκτη ομάδα από τους περσινούς AntiCops που επιβίωσαν και με λίγες προσθήκες απαρτίζουν τους μαχητές από την Νεα Φιλαδέλφεια. Μαθαίνουμε ότι έχουν ελλιπή ρόστερ , οπότε όποιος/α θέλει μπορεί να λάβει μέρος στην ανοιχτή προπόνηση τους κάθε Τρίτη. Θα περάσει κάποια εργομετρικά τεστ και θα δοκιμαστεί επίσης στο ρίξιμο μπουκαλιών, πέτρας και άλλων σπορ του “δρόμου” … το συμβόλαιο θα είναι για 1+1 χρόνια με ρήτρα αποδοχών να μην καθαρίζει τον πάγκο.
Περσινή Κομμούνα: Οι εν λόγω κύριοι αξίζουν τα εύσημα μας για τον τίτλο ευρηματικότητας ονόματος. Γελάσαμε πολύ και περιμένουμε και μέσα/’έξω από το γήπεδο να μας δείξετε τον χαρακτήρα σας . ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ! Αναμένουμε… ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! το ότι παίζουν κάποιοι παίχτες σας ποδόσφαιρο salas δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν θα παίζουν καράτε.
Zapatero United: Πολύ Μanchester την είδαν τα παιδιά από τα Δυτικά… Τους κάναμε ήδη το πρώτο βαθμολογικό δωράκι επειδή είναι καινούργια ομάδα και είπαμε να τους καλοπιάσουμε λιγάκι αλλά στο επόμενο ματσάκι καλά θα κάνουν να μας αποζημιώσουν με λίγο θέαμα. Αλλιώς απειλούνται με πρόστιμο μαμούθ από τα γραφεία του Παπουτσαδικου. Δεν παίζουμε και δεν αστιευόμαστε…;-)  , το νου σας…
1_1
Belza gorria: Bρεεε Καλωωωως τους.. Η θρασύτατατη μικτή παρέα από Κυψελη-Πετράλωνα νόμιζε ότι θα τσίμπουσε το τριποντάκι έτσι ευκολα από τους “από πάνω”.. αλλά μόλις ενημερωθήκαμε για την μη κανονική συμμετοχή παιχτών με ληγμένα δελτία, πλαστά χαρτιά και άλλα τα οποία ήδη κατατεθήκαν στα κεντρικά του Antifa League για μελέτη και εξακρίβωση , τους βάλαμε στην θεση τους. Η νίκη σας μετατρέπεται σε ισοπαλία και ο πόντος σας είναι λόγω Χριστουγέννων! :S
Refugees: Λόγω γραφειοκρατικού κωλύματος, η ομάδα των προσφύγων δεν παρευρέθηκε στη 1η αγωνιστική και το επιτελείο ακόμα μαγειρεύει την ποινή που θα τους ανακοινώσει. Τα μαντάτα έρχονται και για εσάς…
Abelogarden: Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η νεαρή ηλικίας ομάδα των Αμπελοκήπων υπό την καθοδήγηση κάποιων παλαιμάχων του Εξ – ΕΛ.ΕΥ.ΣΥΝ.Α. Τρέξανε για τα καλά τους NFW στον μεταξύ τους αγωνα και δείχνουν να γουστάρουν τη φάση. Η εξόρμηση μας στους αμπελοκήπους πέρυσι απέδωσε καρπούς τελικά βγάζοντας νέα ελπιδοφόρα ταλέντα. Για να δούμε..
1_4
Rakos Fereira. Άλλη μια συγχώνευση με την περσινή ομάδα Ρακι Καζάν..Χάρη  σε αυτούς μπορέσαμε να συντονίσουμε την αγωνιστική με τα high-teck μέσα κ τους ευχαριστούμε. Ξενερώσανε που δεν ήρθαν οι αντίπαλοι τους  γιατί περίμεναν με τα μαχαίρια στο στόμα και με άγριες διαθέσεις αλλά θα αποζημιωθούν στο μέλλον… Be Sure!
Ποταμιακός: Την ομάδα από Καλλιθέα την είδαμε προβληματισμένη στο  αρχικό μάζεμα των ομάδων.Πιστέψαμε ότι δεν θα τα καταφέρουν και δεν θα μας πάρουν στα σοβαρά, παρόλα αυτά φροντίσανε να μας διαψεύσουν και να μας προσφέρουν ένα ματς ΈΠΟΣ…Δεν ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους αλλά σίγουρα έδειξαν σπουδαίες ικανότητες και κέρδισαν τις εντυπώσεις του κόσμου.Στο χέρι τους είναι να ανατρέψουν την κατάσταση… Εμείς θα τους συμβουλέψουμε να κουλάρουν, να μην έχουν νεύρα και να μην γκρινιάζουν λόγω μιας ήττας…Χαρήκαμε για την επαφή που είχαν πριν και μετά με τους αντιπάλους τους ( Trollεταριοι Πατησίων ) , αυτό δείχνει πολλά περισσότερα από μια νίκη!
Τrollετάριοι Πατησίων: Η αποστολή της ομάδας  των Πατησίων παρουσίασε ένα πολύ οργανωμένο σύνολο, οι παίκτες κάθε άλλο παρά “τεμπέληδες” ήταν και υποθέτουμε έφτασαν στο Κερατσίνι με πούλμαν συνοδευόμενοι από μηχανοκίνητη πορεία των θερμόαιμων φιλάθλων της. Όλα τα λεφτά, ο παράγοντας της ομάδας που γυρόφερνε και τους απειλούσε με διπλές προπονήσεις  και αυστηρό διαιτολόγιο, RESPECT. Παρόλα αυτά, αν νομίζουν ότι τους βάλαμε στο πρωτάθλημα για να “τρολλάρουν” και να μας τα κανουν όλα άνω κάτω, καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν.
ΣΗΜ. Πεθαίνουμε να δούμε τον Crustα που έχετε μπακ να παίζει με αρβύλες και να βαράει από τα ηχεία Napalm Death!!!
1_2Δεν έλειψαν οι τραυματισμοί αλλά το ιατρικό team ήταν εκεί!
(κλικ για μεγέθυνση)

 

Γνωστοί * Άγνωστοι: Και τέλος…η απόλυτη παρακμή, η ομάδα των σκιών..underground…η τεχνική ομάδα που συνηθίζει να μας μαγεύει με τις φαντεζί ενέργειες εντός και εκτός γηπέδων (sic). Πέρυσι κάποιοι απόρησαν πως είναι δυνατόν μια ομάδα με τέτοια επίθεση να μην πήρε το πρωτάθλημα, πήγαμε να τους ρωτήσουμε αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε δήλωση / εμφάνιση στα ΜΜΕ και τα φώτα της δημοσιότητας. Να πούμε ότι είχαν το ρεπό τους και επιτυχώς φιλοξένησαν την 1η αγωνιστική. Παρ’όλο της κυψελιώτικες καταβολές και ρίζες της ομάδας, αποφάσισαν να διοργανώσουν για λόγους συμβολικούς κ πολιτικούς την αγωνιστική στο Κερατσίνι.
Και το γράφουμε με κεφαλαία για να μην νομίζουν ότι τους ξεχάσαμε:
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΑΓΗΤΟ… ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ! ΝΑ’ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΕΣ!
Ραντεβού νεα φιλαδέλφεια για την 2η αγωνιστικη. λογικά στις 22 Δεκέμβρ .συντομα νεότερα…
 αναλυτικά τα σκορ της 1ης αγωνιστικής, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής.
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Trollετάριοι 1 1 0 0 3-1 3
Rakos Fereira 1 1 0 0 2-0 3
Περσινή Κομμούνα 1 1 0 0 2-0 3
Los ingenieros 1 0 1 0 4-4 1
Υπόστεγο 1 0 1 0 4-4 1
Abelogarden 1 0 1 0 3-3 1
N.F.Warriors 1 0 1 0 3-3 1
Zapatero United 1 0 1 0 4-4 1
Belza gorria 1 0 1 0 4-4 1
Refugees 1 0 0 1 0-2 0
Ποταμιακός 1 0 0 1 1-3 0
Villa Abalias 1 0 0 1 0-2 0
Γνωστοί * Άγνωστοι 0 0 0 0 0-0 0