Ανασκόπηση 4ης αγωνιστικής – ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Καλησπέρα σε όλους/ες,
Η ανασκόπηση της 4ης αγωνιστικής στο Άλσος Παγκρατίου είναι έτοιμη προς κατανάλωση απ’το κοινό του Antifa League. Αρχικά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Συνεύλεση Κατοίκων Βύρωνα,Παγκρατίου,Καισιαριανής και την ομάδα Rakos Ferreira για το πολύ ωραίο χώρο και την διοργάνωση της αγωνιστικής γι’αυτην την εβδομάδα. Η μέρα ξεκίνησε ιδανικά με αρκετό κόσμο να κατακλύει τις κερκίδες, τη μουσική nonstop, το παζάρι να δίνει και να παίρνει και τον ήλιο να κρυφοκοιτάει από ψίλα την antifa αγωνιστική δράστηριότητα και τις παθιασμένες ενέργειες των ποδοσφαιριστών μας.  Επίσης να ευχαριστήσουμε την ομάδα των μεταναστών (MERCI REFUGEES POUR LE SPECTACLE!) που ξεπέρασε τις μέχρι πρότινος δυσκολίες και έκανε την παρθενική της εμφάνιση (σ.σ μοιράζοντας σε όλους σακούλες)
Τρολλετάριοι – Villa Abalias : 8 – 5
Οι απειλές που εξαπέλησε η ομάδα τηνς V.A.  ( περί αντι ντοπινκ κοντρολ)  φαίνεται να έπιασαν τόπο μιας και έδειξε να επανέρχεται και να ανακάμπτει σιγά σιγά (παρόλο που έχασε,παρουσιασε μεγάλη πρόοδο. Το γεγονός ότι δεν διασύρθηκε αλλά έχασε αξιοπρεπως τους δίνει ώθηση).
Ήταν οι απειλές που παίξαν ρόλο;
Ήταν η νέα περούκα του ψηλού;
Ηταν το γλιστερό γήπεδο;
Τα ερωτηματικά πολλά, αλλά αθλητικά μας δικαιώσαν έκαστος και το ματς ήταν απόλαυση ,13 γκολ, τρέξιμο, τούμπες και σασπενς .Από τα πρώτα ματς που πραγματοποιήθηκαν με τον αγωνιστικό χώρο να είναι πολύ βρεγμένος και τα ακροβατικά να δίνουν και να παίρνουν… Το τρίποντο των Τρολλετάριων τους ανεβάζει βαθμολογικά και ψυχολογικά και τους δίνετε η ευκαιρία να το πιστέψουν ακόμα περισσότερο, από την άλλη μεριά η Villa Abalias κρατάει τα σκήπτρα του ονόματος της και παραμένει σταθερα στο 0.
090220141706
DSC00411Zapatero United – Abelogarden : 9 – 6
Βαθμολογική αναταραχή με τους Zapatero να αγγίζουν σχεδόν κορυφή και να δείχνουν ότι τώρα αρχίζουν να πιάνουν τα όρια τους και αυτό αποδυκνείεται στην πράξη. Η ομάδα Abelogarden είναι πολύ γρήγορη, με τεχνική και ξέρει μπαλίτσα. Αδικείται από την εως τώρα βαθμολογική της θέση. Αν παίξει πιο ελεύθερα και παράλληλα φαντεζί και πείσει τον τερματοφύλακα της να πέφτει για βουτιές καμιά φορά τότε μόνο θα καταφέρει περισσότερα πράγματα. Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που οι zapatero κέρδισαν τον αγώνα. Εκείνοι από την πλευρά τους, έχουν αποβάλει το άγχος , παίζουν ελεύθερα , βλέπουν γήπεδο και δεν τα παρατάνε εύκολα.
DSC00411
Alsos Pagkratiou1DSC00411Snap3
Ποταμιακός – Nea Filadelfia Warriors : 6 – 4
Ο ποταμιακός ήταν η νικήτηρια ομάδα απέναντι στους nfw, και όπως και να το κάνουμε είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος με ένα αθορυβο τρια στα τρια και να παίρνει στο τσακ κάθε φορά τους τρεις βαθμούς αλλά… να τους παίρνει! Μια ομάδα που ξέρει πολύ καλά πως να αποσπά αποτελέσματα είτε με καθαρό είτε με “βρώμικο” τρόπο. Θα τους παρακολουθούμε από κοντά γιατί δε γίνεται..κάποια συνταγή θα κρύβουν. Οι nfw το παλέψανε αλλά είχαν περισσότερο το μυαλό τους σε άλλα αθληματα (κάτι αλά kerling , δείτε φωτό να καταλάβετε ) παρά το ποδόσφαιρο. Ίσως να κουράστηκαν από το πολύ σκούπισμα του τερρεν. Μπορεί να έχασαν τον αγώνα, αλλά κέρδισαν στην αυτοοργάνωση. Τίποτα δεν έχει χαθεί παιδιά, keep the faith…

film1 film2 film4 film5Παίκτες της NFW έχουν αρχίσει ΚΑΙ μαθήματα Kerling όπως θα δείτε στις φωτό.

Υποστεγο – Refugees : 0 – 2 (στα χαρτιά)
Το ματς κρίθηκε μάλλον στα “χαρτάκια” ( Rizzla μπλε τα μεγάλα , λένε οι φήμες ) και όχι στα χαρτιά μιας και το ΥΠΟΣΤΕΓΟ έκανε πρωτοφανή απουσία! Ευελπιστούμε να άξιζε η κοπάνα σας καθως σας ενημερώνουμε ότι χάσατε το ματς με αντίπαλους τους refugees οι οποίοι επιτέλους ηρθαν και ελπιζουμε να μας τιμήσουν με την παρουσία τους μέχρι το τέλος. Για να γιορτάσουμε το γεγονός και να τους καλωσορίσουμε στην αντιφασιστική λίγκα κανονίστηκε “φιλικός” αγώνας κόντρα στους επίλεκτους της Rakos Ferreira και Troll. Aπλά μαγέψανε αφήνοντας μας με ανοιχτο το στόμα! Μερικές φορές όσες λέξεις και να γράφεις δεν πρόκειτε να περιγράψεις ούτε κατα το ήμιση την ζωντανή εικόνα. Δουλεμένη ομάδα του δρόμου στην κυριολεξία! Για να μην αδικούμε κανέναν όμως και οι δυο μεριές εκάστοτε με ωραίες ενέργειες έκαναν την κερκίδα να νιώσει σαν να είναι σε γρήγορο τρενάκι λούνα παρκ.
Πολύ καλό διαλλειμα , θέλουμε να δούμε και άλλα τέτοια. Αφού το ξέρουμε ότι όλοι σας θέλετε να πιάσετε την μπάλα και να κάνετε ένα κόλπο,μια τρίπλα,μια βλακεία που αμέσως μετά θα χασκογελάσετε και θα πείτε “αυτό κάποτε το έκανα” … Έτσι δεν είναι …;
Όσον αφορά το τελικό σκορ και νικητή…ντάξ! καλά πάει το μυαλό σας αλλά μικρή σημασια έχει. Εξάλλου, δε χρειάζεται να το υπενθυμίζουμε συνεχώς στους ¨ηττημένους” και τους ξαναέρθει η τάση για εμετό!  :-)

DSC00411Snap4

Γνωστοί*’Αγνωστοι – Los ingeneros : 5-8
Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η ομάδα της Κυψέλης όπου υπέστει οδυνηρή ήττα από τους ηλεκτρολόγους (και όχι πολιτικούς τελικά) μηχανικούς από τον Χολαργό. Δικαιολογίες υπάρχουν αρκετές για τους γα, αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι ομάδα που  θα κάτσει να κλάψει την μοίρα της και να αναπαυτεί σε αυτές. Όχι, μιλάμε για ηθική ομάδα, παραδέχθηκαν την ηττα τους φυσικά, δωσαν τα χέρια στον αντίπαλο και κοιτάνε μπροστά. Η θέση στον βαθμολογικό πίνακα (προτελευταία παρακαλώ!) την φέρνει σε απιστευτα δύσκολο σημείο αλλά η ιστορία έχει αποδείξει ότι είναι ομάδα ικανή για μεγάλα καμμπακ. Οι ινχινιερος σοβαροί και μετρημένοι ως συνήθως, περίμεναν ότι θα έχουν δυσκολότερο έργο και το παραδέχτηκαν εξάλου. Η ομάδα που διαβαζει πάντα καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, αρχίζει και πονοκεφαλιαζει σιγά σιγά καθώς αντιμετώπίζει τους refugees την επόμενη αγωνιστική. Έχει ξεκινήσει πυρετωδώς η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και ήδη μελετάνε στο βίντεο το στυλ παιχνιδιού των ρεφιουτζις και τους μυστήριους τρόπους διάσπασης της άmυνας τους. (σ.σ αν ακουμπήσουν μπάλα καλά θαναι..)
090220141700

Χαριστικό Παζάρι παράλληλα με την μπαλίτσα!

Belza Goria – Περσινή Κομμούνα : 4 – 4 
“Παραπονα για το αντιφα λιγκ. Κερδιζεις 4-2 τον πρωτο (;) και 5 λεπτα πριν το τελος αρχιζει ο τι-τζεη και παιζει ΡΕΓΚΕ!!! Ναι ναι ναι, ρεγκε!!! Το αποτελεσμα ηταν να φαμε 2 γκολ στο H.
Η παραπάνω ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επίθεση  αμέσως στοχοποιεί όλο το crew του antifa league, δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα ληφθεί υπόψη στην μετέπειτα πορεία σας. Το νού σας, να κάνετε καλή δουλειά την επόμενη αγωνιστική (διοργανώνει η BG την επόμενη) γιατί μέχρι και σε μηδενισμό μπορούμε να φτάσουμε… Έτσι λοιπόν, με χειρουργικές διαδικάσίες το παιχνίδι ήρθε Χ μετά από ανατροπή μάλιστα στο τελευταίο λεπτό με 2 γκολ της Π.Κ.,και σε ένα χιτσκοκικό φινάλε πήραν τον πόντο και να μην το μαρτυρήσουν ούτε του παπα! Και σχετικά με τον(τους) φουτσαλικό παίχτη σας, να βάλετε ρήτρα στην διοίκηση σας να μη δωθεί πουθενά!
Δυνατό ματς και σε αρκετά πιο γρήγορο ρυθμό μιας και το τερεν είχε στεγνώσει. Οι καλαμιές και οι κλωτσιές δίναν και πέρναν (πάντα στο εύρος της ευγενούς άμιλλας) και έδειξαν χαρακτήρα ως προς το παίξιμο τους και τις αντιδράσεις τους, επαγγελματίες με Ε κεφαλαίο και σε κύκλο κιόλας! Να πούμε ότι ο DJ Differ έπαιξε ειδικό ντιτζει σετ αφιερωμένο στο τελευταίο αγώνα , ο φίλος κατηγορείται από τους  Belza Goria ότι ήταν ο λόγος που τους έριξε 2 καλιμπαλίκια η Π.Κ…

  DSC00396Many thanks to DJ Differ
Η βαθμολογία μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής
ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΙΣΟΠ. ΗΤΤΕΣ ΓΚΟΛ ΒΑΘΜΟΙ
Los ingenieros 4 3 1 0 25-12 10
Ποταμιακός 4 3 0 1 16-14 9
Περσινή Κομμούνα 4 2 1 1 16-11 7
Zapatero United 4 2 1 1 26-17 7
Rakos Fereira 3 2 0 1 16-12 6
Trollετάριοι 4 2 0 2 13-13 6
Refugees 4 2 0 2 2-4 6
Belza gorria 4 1 2 1 11-11 5
Υπόστεγο 3 1 1 1 7-7 4
Abelogarden 4 1 1 2 18-23 4
N.F.Warriors 3 1 1 1 9-9 4
Γνωστοί * Άγνωστοι 3 1 0 2 14-16 3
Villa Abalias 4 0 0 4 7-28 0