Ανασκόπηση 6ης αγωνιστικής Α ομίλου – Αγία Παρασκευή (15/2)

Για την πολύ ωραία αγωνιστική της Αγίας Παρασκευής γράφουν οι Florentia United…1 2 3

Γκελα Ciao – Aπολίτιστοι 6-2

4
Oι απολίτιστοι μπαίνουν ζεστοί στον αγώνα και μετά από ένα κλέψιμο πετυχαίνουν γκολ. Πιέζουν ξανά οι απολίτιστοι χάνοντας ευκαιρίες όμως η απάντηση έρχεται με σουτ-βολίδα από τον ψηλό της γκέλα, 1-1.Το παιχνίδι συνεχίζεται με τους απολίτιστους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον καυτό ήλιο να δυσκολεύει τις προσπάθειες τω παιχτών. Η πίεση των απολίτιστων φέρνει αποτέλεσμα καθώς μετά από ωραία συνεργασία κάνουν το 2-1. Η γκέλα ciao προσπαθεί να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και τα καταφέρνει 2-2 το σκορ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά όπως και το πρώτο με τους απολίτιστους να πετυχαίνουν γκολ. Ο ψηλός της γκέλα προσπαθεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, χορεύει με τη μπάλα στα  πόδια αλλά δεν μπορεί να σκοράρει. Στη συνέχεια οι απολίτιστοι με σουτ στο γαμα κάνουν  το 4-2, ενώ μετά από λίγο κλειδώνουν το παιχνίδι 5-2.Αγνώριστοι οι γκέλα ciao δεν μπορούν να αντιδράσουν.Ο αγώνας οδεύει προς το τέλος οι απολίτιστοι σκοράρουν ακόμα μια φορά 6-2. Το ματσ τελειώνει 1 λεπτό πριν το κανονικό χρόνο καθώς μετά από μια σύγκρουση ένας παίχτης της γκέλα δεν μπορεί να συνεχίσει.

Μπαχαλεοι-Αντιφω  6-3
 5

Το παιχνίδι αρχίζει δυνατά καθώς μόλις στο 3ο λεπτό οι μπαχαλέοι ανοίγουν το σκορ. Η συνέχεια όμως δεν είναι ανάλογη και ο ρυθμός πέφτει. Παρ’όλα αυτά οι αντιφω καταφέρνουν να ισοφαρίσουν ,1-1 το ματσ. Λίγο πριν το ημίχρονο όμως ο αγώνας παίρνει φωτιά καθώς οι μπαχαλέοι με ωραίο σουτ προηγούνται ξανά με 2-1 και συνεχίζουν δυνατά αφού μετά απο λίγο έχουν δοκάρι, πιέζοντας για άλλο ένα γκολ. Όμως οι αντιφω δεν παρατάνε το παιχνίδι και 1 λεπτό πριν το ημίχρονο ισοφαρίζουν ξανά.Με το σκορ 2-2 οι ομάδες στα αποδυτήρια.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά με τους μπαχαλεους να ξαναπαίρνουν τα ηνία του αγώνα 3-2. Συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση οι μπαχαλεοι πετυχαίνουν ακόμα 2 γκολ σε ένα πραγματικό σφυροκόπημα ,5-2 το σκορ. Η αντίδραση των αντιφω έρχεται με τη μείωση του σκορ σε 5-3 και ένα συνεχόμενο πρεσιγκ που όμως δεν φέρνει αποτέλεσμα.Οι μπαχαλεοι καταφέρνουν να κλέψουν τη μπάλα στο κέντρο κάνοντας το 6-3 και βάζουν ταφόπλακα στις ελπίδες των αντιφω για ισοφάριση.

Γνωστοί άγνωστοι – Απλυτάκια : 11-6
6

Το παιχνίδι ξεκινάει με τσαμπουκά και θέαμα κι από τις δύο ομάδες. Ωραίες εναλλαγές, σουτ, δοκάρια και ντρίπλες. Όλα δείχνουν ότι αμφότερες οι ομάδες θέλουν πολύ τη νίκη και ότι εμείς οι θεατές θα δουμε λίγη καλή μπάλα. Το σκορ θα ανοίξουν τα απλυτάκια κάπου στο 8ο λεπτό, τα οποία δε πρόλαβαν να χαρούν, αφού μέσα σε 3-4 λεπτά οι Γ.Α. έχουν γυρίσει το ματς σε 3-1 κάνοντας κουμάντο στο γήπεδο. Μ” αυτά και μ” αυτά, το σκορ φτάνει το 6-3 (υπέρ των Γ.Α.) με τις οθόνες του λουξ γηπέδου της αγίας να “χουν πάρει φωτιά. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες δεν έδειξαν να κουράστηκαν δίνοντας θέαμα στο λαό με ψαλιδάκια, δοκάρια και αποκρούσεις από το πανκ τέρμα των Γ.Α. ( ο οποίος μας έχει δείξει επανειλημμένα ότι δε ντρέπεται να λερώσει τα ρούχα του). Τα απλυτάκια δε τα παρατάνε και μειώνουν σε 7-5. Οι Γνωστοί Άγνωστοι, όμως, θέλοντας να κάνουν επίδειξη ισχύος πετάνε μερικά γκολάκια και ο αγώνας λήγει με τελικό σκορ 11-6, δείχνοντας στη Φλωρεντία ότι στο δρόμο για την πρωτιά θα βρει αντίπαλο.

Τσακαλια Α.Φ.Μ – ΧΑ.ΡΑ   4-13
7

Το παιχνίδι άρχισε δυνατά με τους ΧΑ.ΡΑ να πιέζουν σε όλο το γήπεδο , τα τσακάλια όμως αντέχουν την πίεση και στο 5ο λεπτό ανοίγουν το σκορ με ένα ψύχραιμο πλασέ.Μετά το γκολ τα τσακάλια προσπαθούν με κάποιες αντεπιθέσεις να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.Και καθώς μπαίνουμε στα μισά του 1ο μέρους το παιχνίδι αλλάζει τελείως ρυθμό  με τους ΧΑ.ΡΑ να μπαίνουν σε ένα δαιμονιώδη ρυθμό και αρχίζουν να σκοράρουν ακατάπαυστα , μεχρι το τελους του ημιχρόνου το σκορ έχει ξεφύγει σε 6-1 σε ένα πραγματικό one man show απο τους παίχτες των ΧΑ.ΡΑ.Tο δεύτερο ημίχονο ξεκινά με τους ΧΑ.ΡΑ να εχουν ακόμα το γκάζι πατημένο ,συνεχώς απειλούν την εστία των τσακαλιών. Τα τσακάλια στη συνέχεια έχουν δοκάρι όμως οι ΧΑ.ΡΑ σημειώνουν ακόμα τρία γκολ 9-1 συνολικά.Το βαρύ σκορ φαίνεται να ξυπνάει τα τσακάλια τα οποία έχουν μια καλή ευκαιρία και αρχίζουν να κερδίζουν μέτρα μέσα στο τερεν.Τελικά καταφέρνουν να σκοράρουν δύο φορές μειώνοντας σε 9-3.Η χαρά τους όμως δεν κρατά για πολύ, οι ΧΑ.ΡΑ δεν δείχνουν έλεος σήμερα και σημειώνουν ακόμα 4 (!) γκολ,ετσι μεσα σε λίγα λετά το σκορ έχει γίνει 13-3.Το ματς οδεύει προς το τέλος του και ο ρυθμός πέφτει, τα τσακάλια το εκμεταλλεύονται πετυχένοντας άλλο ένα γκολ. 13-4 τελικό σκορ με τα τσακάλια να προσπαθούν να καταλάβουν τι τους χτύπησε και τους ΧΑ.ΡΑ να πραγματοποιούν ίσως την καλύτερη τους εμφάνιση μέχρι τώρα.

ΓΚΡΑΦΙΤAKIA

89
10
ΤΟΥΡΝΟΥΑ  ΒΟΛΕΙ  ΚΑΙ  ΜΠΑΣΚΕΤ

1112

antifaleague.espivblogs.net